Armoede, Zwart En Wit, Emotie, Droefheid, Leven, Geld

Persoonlijke Schuldhulpverlening is een product van levensstijl en gewoonte. Terwijl de financiële crisis toeslaat, ervaart elk huishouden of bedrijfsonderdeel moeilijke tijden door de ongewenste gewoonten of omstandigheden. Persoonlijke financiële problemen doen zich voor wanneer het huishouden of de auto wordt getroffen door een soort financiële ramp, zoals een inkomensverlies of een grafische daling van de prijzen. Of een gezinslid kan gewond raken bij een ongeval of een zware gezondheidsuitdaging krijgen. Het leven leert ons om gefocust te zijn op hoe de storm te overleven in plaats van erin te verdrinken. In sommige opzichten is de uitdaging in het leven de resultaten van onze acties en hoe we ze waarnemen.

Een oud gezegde luidt: "Kansen zijn als een regenstroom, die iemand op zijn pad volgt".

onderzoekers leren dat de meest effectieve strategie om met problemen om te gaan is om er specifiek op te zijn gericht, dat wil zeggen "vind het probleem en de drijfveer, en ontdek de oplossingen". Als dat gebeurt, krijgt u de beste resultaten.

Om succesvol met schulden om te gaan, kost het veel focus, tijd en vastberadenheid van uw kant. Overloop je financiën met een fijne kam, vind manieren met een fijne tand, stel goede, goed geïnformeerde vragen en verzamel alles wat je kunt over het onderwerp in de hand. Je focus zal slechts een moment van je leven zijn. Afhankelijk van uw situatie moet u beslissen op welk levensgebied u zich echt richt. Als dat over een heel belangrijke zaak gaat in plaats van iets te doen waar je minder dan perfecte kennis van hebt, zul je veel problemen krijgen. Lees verder terwijl ik licht werp op een paar gebieden:

De beslissing nemen

Toen ik midden in deze financiële crisis zat, vroeg ik me af wat de volgende stap was, maar ik was eigenlijk alleen maar trips down the memory lane. Ik kan niet beschrijven hoe ik de goede of slechte beslissing op dat moment vond. Sterker nog, ik ben nog steeds geschokt dat ik me niet realiseerde dat we op een ramp afstevenden – dat we op een recessie afstevenen in plaats van welvaart. Ik was bang en ik was bang – misselijk, maar ik had de vastberadenheid en ik nam de beslissing om te handelen. Aanvankelijk deed ik het volgende als reactie op wat ik als een nijpend probleem beschouwde – ik ging op een wilde gansjacht.

Ib slaat de klok voor het geld

Een van de fouten die ik maakte, was dat ik wachtte om mijn RRSP te verzilveren en voor geld. Het geld zou komen, of niet, en ze zouden veranderen om me een gelukkiger verhaal te geven, maar het was eigenlijk nooit genoeg om de knagende schulden weg te werken. Ik wilde natuurlijk geen extra risico lopen om geld te verliezen. Als de klok tikt (en het kietelt me ​​tot op de dag van vandaag op 50), is het belangrijk om vroeg te beginnen. Ik had zo'n grote honger dat ik geen tijd zou hebben verspild aan het zoeken naar geld, aangezien de rentetarieven boven de 6% lagen – geen goede prijs voor een domper.

By this time I was already using money very differently. Had I acted earlier I would have been in good shape. I could have approved much quicker loans. What I did not do was put savings on the credit cards – because the interest rate was so high it would have cost me so much more than with the savings account. Another wrong move was paying money towards moving expenses. Moving expenses were very expensive. When they changed regularly my moving budget went up in allocations – with much more money going on moving than staying in the current residence, again, a very wrong move in my opinion.

Just remember this: money comes or it goes. Preparing yourself first appeared fury to me when I felt control slipping from my hands. I wanted all of it NOW. (If only life was that easy, someone teaches you so how could I have been so dumb!)

The Financial Effect

I did not know what the financial effect of going on vacation would do to my finances, but it was truly horrific! I was more broke for than we had been prior to going on vacation. Now that is not entirely true, we still enjoyed ourselves greatly and I didn't notice a thing. But, let this be a lesson to us all: restraint is a virtue and we should try to monitor all expenditures to ensure the availability of funds to cover the situation.

Loss of Income or Increase in Costs

Dit kan hoe dan ook gebeuren. Ten eerste, als je je baan verliest, kun je de schuld krijgen van iets vrij voor de hand liggends, zoals het aantrekken van de aandacht van nieuwe concurrentie. Ten tweede, als je je baan verliest omdat je niet in staat bent om te presteren onder de stress van de werkdruk, wat het gevolg is van een gebrek aan validiteit en productiviteit, direct of indirect, kun je het ook toeschrijven aan actie of niet-actie. Dit zijn de moeilijkheidsgraden die men direct of indirect "Arri Stranded". "volgend" kan sturen. Het is gewoon een kwestie van perspectief, of perceptie. Geen van beide is oorzaak en gevolg. Dit laatste is niet emotioneel geladen, maar verwacht.