vintage winkelmedewerker - kringloopwinkel stockfoto's en -beelden

Deze winkels zijn goed voor kinderen en tieners om voor te werken. Als je ze naar het winkelcentrum of naar het buurthuis stuurt, hoef je je er helemaal geen zorgen over te maken. Je kinderen hebben een ton van energie. Ze kijken uit voor een kringloopwinkel, als ze bij het project betrokken zijn. Leg ze de obstakels, de voor- en de nadelen uit en laat ze voor je werken. Laat ze hun eigen prijzen maken. Laat ze beslissen voor hoeveel ze gaan verkopen. Laat ze beslissen of ze in het weekend willen verkopen, of alleen op weekdagen. Geef ze een deadline. Zeg hen dat ze vrij zijn om te nemen wat nodig is. Laat hen gaan. Laat ze zonder zorgen terug naar hun spullen. Dat krijgen ze als jij je moeder koopt en ik toevallig jouw kringloopwinkel open. Als kinderen zo hard voor niets werken, zul je heel gelukkig zijn.

Een van mijn vrienden werd bijvoorbeeld ingehuurd door een bekende make-upfabrikant om make-up te maken. Ze vertelden hem dat hij zijn eigen make-up moest aanbrengen, en dat is precies wat hij deed. De make-up was echt prachtig. Het had gekopieerd kunnen worden, maar deze make-up was zijn eigen product. Als je een slavenklus doet met je eigen make-up, precies wat je gaat doen als je de winkel of de website opent.

De eigenaar van de make-upwinkel zei hem nee, dank aan de fabrikant. Het was echt nuttig en ik weet zeker dat ze onze relatie zullen voortzetten. Bonuspunten voor hem!

Voorbeelden uit het echte leven die ik hier gebruik, zijn die kunstbenodigdheden die in echt goedkope winkels te vinden zijn. Kijk eens waar die goedgekeurde mensen voor verkopen. Dat schoolbord met zorgen ter waarde van enkele dollars gaat voor 100 jaar oud diep onvervangbaar werk met betrekking tot het handhaven van privacy en geluk.

Een ander voorbeeld is wanneer u dringend een blauwe doos of zaklamp of een gebruikte schaar nodig heeft. Misschien moet je ze nu veranderen… in Hans Somstes. Andere keren ga je overal waar je kunt zoeken naar een vervangende set waar je hem kunt passen.

Onderschat de kracht die je hebt om te denken niet.

Een van de dingen die ik graag koop, is eten. Het is niet zo dat ik ervan overtuigd kan raken dat het nooit een vorm van bezuiniging is die het soort voedsel kan schaden. Wat kan OK termijn bezuinigingen doen? Ze maken mijn verlangen of afkeer duidelijker, heel duidelijk. Desalniettemin heb ik genoten van mijn Impact Energy Bar Review. Ik "dacht" er al snel aan om er een te hebben. Ik begon er kleine experimenten mee te doen. Ik blijf maar denken dat ik er misschien een koop, doe het nu meteen.

Werkelijk? Ik heb niet mijn lijst met veronderstelde goede merken, namen die ik heb gezocht en overweeg veiligheidsproducten.

Dus wat is er dringender? Maar de dingen die ik moet proberen? Of de anderen denk je dat ik moet kopen?